Kyra houdt zich bezig met grafisch vormgeven en fotografie. Deze twee creatieve diensten vullen elkaar mooi aan. Ik ontwerp zelf achtergronden voor bij fotoshoot. Ook maak ik illustraties/grafisch werk waar ik zelf gemaakte foto’s in plaats. Mijn diensten versterken elkaar. In de toekomst wil ik daarom, hier meer gebruik van gaan maken.

Bij Kyra kun je terecht voor illustraties, huisstijlen ( logo, visitekaartjes & briefpapier), posters, flyers en al je drukwerk. Maar ook je digitale vormgevingswerk, want tegenwoordig is vormgeven meer dan drukwerk alleen. Ik zou ook je social media van een gaaf ontwerp kunnen voorzien.


Mijn ontwerpen zijn strak, vrolijk, kleurrijk, hip, schattig of stoer. Naast mijn stijl in het ontwerp te stoppen, zorg ik ervoor dat het ontwerp perfect bij jouw past. De ontwerpen hebben ook altijd een achterliggend idee. Zodat jouw boodschap goed gecommuniceerd wordt, en mooi aansluit bij je doelgroep. Bij mij zou geen idee gek genoeg zijn om het niet uit te kunnen voeren.


Ben je benieuwd geworden naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn Portfolio.

Het liefst leg ik evenementen en portretten vast. Bij portretten kan je denken aan foto-shoots op locatie maar ook in de fotostudio. Graag geef ik een creatieve draai eraan, om de foto’s net iets specialer te kunnen maken. Zodat het een beleving wordt en niet zomaar een foto.


Als ik een evenement schiet, dan zorg ik ook graag dat de beleving van de avond of dag terug te vinden is in de foto. Dit doe ik door te spelen met licht, de compositie, kleuren, positie van de mensen en de foto spontaan te houden. De soort evenementen die ik vast leg zijn, binnen- evenementen, festivals, bruiloften of andere leuke feesten.


Ben je benieuwd geworden naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn Portfolio.